HostingFreak
  1. Hosting Freak
  2. domeinnamen

Goedkoopste domeinnamen met .NL extensie

Sinds 1986 is de .NL extensie een van de eerste top level domeinnamen (TLDs) en het eerste actieve land-domein buiten de Verenigde Staten. Sinds 2003 is het voor iedereen mogelijk om een Nederlands .NL domein te registreren en sinds 2008 is het zelfs mogelijk om domeinnamen te registreren die volledig numeriek zijn!

Met ongeveer 5,5 miljoen actieve registraties is de Nederlandse .NL domeinnaam nog steeds de meest populaire extensie binnen Nederland en een van de populairste land-domeinnamen ter wereld. Als je naar alle domeinextensies ter wereld kijkt staat de Nederlandse .NL domein extensie op de 9e plaats na de extensies .COM (commercieel), .DE (Duitsland), .NET (netwerk), .TK (Tokelau), .UK (Verenigd Koninkrijk), .ORG (organisatie), .INFO (informatie), en .CN (China).

Als je een Nederlandstalige website hebt doe je er dan ook goed aan om een Nederlandse domein extensie te nemen. Met de .NL extensie bereik je een groot deel van de Nederlandstalige markt en het is nog eens lekker goedkoop! Écht Nederlands.

ProviderTLDPrijsVerlengenBekijken
Hosting en domeinnamen bij VimexxNL€ 1,08€ 4,71
Hosting en domeinnamen bij VersioNL€ 3,62€ 4,83
Hosting en domeinnamen bij TransIPNL€ 4,83€ 9,06
Hosting en domeinnamen bij NeostradaNL€ 5,99€ 10,88
Hosting en domeinnamen bij One.comNL€ 6,05€ 10,89
Hosting en domeinnamen bij MijndomeinNL€ 9,00€ 9,00
Hosting en domeinnamen bij ArgewebNL€ 12,04€ 12,04

Alle prijzen zijn vermeld in euro inclusief BTW

Werkelijke producten en prijzen kunnen afwijken

Producten en prijzen worden dagelijks geüpdatet

Typefouten voorbehouden